Trouble in Paradise




Bugün aldığım iki haberle bi UNKLE yazısı yazmazsam ayıp olurdu. 2010'da "Where Did The Night Fall" adında bir albüm daha çıkardılar, takip eden bilir. Ondan önceki albümleri "End Titles... Stories for Film" ne kadar içinde "Ghosts", "Cut Me Loose" ve kişisel favorim "Against The Grain" gibi şarkılar olsa da, beklentilerin çok altında olmuştu. Ama Where Did The Night Fall özellikle beni de şaşırttı. Mark Lanegan da vardı çünkü albümün içinde. Altta da konusu geçen şarkıyı duyabiliriz.

Another Night Out (Feat. Mark Lanegan) by Unkle

Şimdi bu arkadaşların bir konser bir de EP haberi var. EP'den başlayalım. 4 Nisan gibi benim için de anlamlı bi tarihte süper bi EP çıkarıyorlar "Only The Lonely" adıyla. EP içerisinde daha önce çalıştıkları Gavin Clark (ki kendisi artık bir UNKLE elemanıdır benim gözümde), The Duke Spirit ve eski Sleepy Sun üyesi Rachel Fannan var. Ancak bu EP'nin bir sürprizi var ki, geçen albümdeki Mark Lanegan sürprizi gibi, o da yıllardır düşündüğüm "Acaba nasıl olur?" diye hayaller kurduğum NICK CAVE ortaklığı. Evet EP'nin açılış şarkısı "Money and Run" adında ve Nick Cave barındırıyor. Merakla 4 Nisan'ı bekliyoruz. Tabi UNKLE'ın kendi sitesinde pre-order yapabiliyoruz albümü ama Türkiye'de pre-order nerde görülmüş ki?





İkinci UNKLE haberi de ufuktaki bir İstanbul konseri. 26 Mart 2011'de Refresh The Venue'ye konuk oluyorlar. Heyecanlandıran bir haber bu tabi ki ama 2 ay içinde, 2 tane yıllardır beklediğim konseri kaçırmak biraz ağır olacak, önce Mark Lanegan sonra bu konser... Biletler Biletix'te satışa çıkmış, tanesi 69,50 TL'den gidiyor. Avea'lıya %20 gibi güzel bir indirim var. Yamulmuyorsam Türkiye'deki ilk UNKLE konseri olacak. Ama Türkiye'de bildiğim kadarıyla iyi bir UNKLE dinleyicisi var. O yüzden, bu konserden sonra bir kere daha gelmeleri olası. Hadi bakalım gösterin kendinizi.

Bu da Biletix oluyor= http://www.biletix.com/event.htm?id=MLVMC

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder