Petibör Dini

HANIMLAR! Eskimiş düşüncelerinizi bi kenara atmayın! Onları en iyi değerlendirmenin yolu, geri dönüştürmenin yolu ne mi?

HAYDİ İNSAN YARATALIM!! Haydi yolumuzdan ayrılmayacak, bizim her şeklimize uyacak, hiç bi isteğimize boyun eğmeyecek, istediğimizi yapacak, mutlu edebilecek, teselliyi buldurabilecek küçük kukla insancıklar!

Malzemeler, sen, sen bi dee... evet, sen arkadaki!

Haydi en iyi arkadaşımızı yaratalım!

Hiç bi zaman en iyi özellikleri bi arada görmediğiniz ve göremeyeceğiniz kişilerin o özelliklerini birleştirelim! Saçınıza başınıza karışmayacak, sır tutabilecek, istediğin an yanınıza ışınlanabilecek, seni “Noldu olm? Bizimle de mi paylaşmıyosun?” deyip de hala kendini düşünmeyecek, sizi kötü yola yönlendirmeyecek, sizin kötü yolunuzu, dark-side’ınızı da hayat gailesiymiş gibi kabul edecek arkadaşlar yaratalım.

Haydi süpersonik soul-mate’imizi yaratalım!

Gezegenlerin tekrardan senin etrafında dönmeni sağlayacak, isteyecek, istediğinizi verebilecek, suçu kabullenecek, sadece sizin burnunu kaldırabilecek, dünyayı tek bi hareketiyle kapatıp, Beatles’ı dağıtabilecek, inanacak, boku başkalarına attıktan sonra durumun kurtulması için sadece beklemeyip, çabalayacak, çabalamayı isteyecek, gerçek duygularını sizin de bilmenizi sağlayacak, lafını tamamlayacak, hissedebilecek, HİSSEDEBİLECEK, o tatlı, o şirin, o güzellik dolu, o miniminnacık, o süpersonik sevgilimizi yaratalım!

Haydi o özlemle beklediğimiz okulu, yönetimi, yaşamı, sevgiyi, anne-baba ve çocukları, dini yaratalım!

Haydi ölümsüzlüğü yaratalım!

Biraz daha içine bak, onlar zaten hazır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder